Neamț: O tânără însărcinată în luna a noua a încercat să se sinucidă cu medicamente

O tânără de 24 de ani a fost pe punctul de a comite o faptă de neiertat. Chiar daca era însărcinată (în luna a noua), tânăra nu a ținut cont de faptul că poartă în pantece un prunc. Certurile din familie au împins-o să facă un gest necugetat. A înghițit mai multe pastile (Paracetamol), fără să se gândească la faptul că poate să-și omoare și propriul copil încă nenăscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incidentul a avut loc joi, 18 ianuarie, în jurul orei 9:00, la locuința tinerei din comuna Pipirig. La fața locului a ajuns un echipaj al  Serviciului de Ambulanță Județean Neamț care a preluat pacienta și a transportat-o la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Orășenesc din Târgu-Neamț.

18.01.2018, ora 08:59, Pipirig – Tg.Neamţ, pacientă sex feminin, 24 ani, sarcină 36 săptămâni în evoluţie, diagnostic: tentativă de suicid prin ingestie voluntară de medicamente, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Orăşenesc Tg.Neamţ – notează comunicatul celor de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț

PUBLICITATE