Neamț: O tânără de 18 ani și un bărbat de 32 de ani, prinși conducând fără permis

La data de 9 iunie a.c., un echipaj al Serviciului Rutier Neamt a depistat in trafic o tânără de 18 ani, din Costișa,  în timp ce conducea un autoturism din direcția Costișa – Cândești.
In urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că nu poseda permis de conducere iar autoturismul i-a fost încredințat de către prietenul ei, un tânăr de 21 de ani, din Costișa.
Cei doi sunt cercetați pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, respectiv pentru încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 9 iunie, polițiștii Secţiei Nr. 5 de Poliţie Gârcina, au depistat in trafic, un bărbat de 32 de ani, din Dumbrava Roşie care conducea un autoturism in localitatea Alexandru cel Bun, fără a poseda permis de conducere.
Polițiștii au verificat bărbatul in bazele de date si au constatat ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ.
In cauza cercetările continua sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

PUBLICITATE