Neamț: O tânără de 14 ani care încerca să-și pună capăt zilelor, salvată de prietena ei

O tânără din județul Neamț a ajuns la spital după ce ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Incidentul a avut loc marți, 6 martie, în municipiul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unor surse, este vorba despre o fată de 14 ani care în antecedente era trecută cu TBC pulmonar și cu depresie. Părinții erau la serviciu, iar fata se afla în casă cu fratele ei de 3 ani. O prietenă, tot de 14 ani, a trecut pe la ea și ar fi găsit-o cu fularul în jurul gântului cu intenția de a se spânzura.

Solicitarea la „112” a fost făcută de prietena ei, la ora 15:49. La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț care a preluat fata cu diagnosticul: sindrom depresiv, TCF, contuzie lombară şi cervicală, declarativ tentativă de suicid prin spânzurare.

06.03.2018, ora 15:49, Roman, pacientă sex feminin, diagnostic: sindrom depresiv, TCF, contuzie lombară şi cervicală, declarativ tentativă de suicid prin spânzurare, preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman; – notează comunicatul SAJ Neamț

PUBLICITATE