Neamț: O tânără aflată sub influența alcoolului a căzut de pe un pod, de la 4 metri înălțime

O tânără de 24 de ani a ajuns la spital după ce a căzut de la aproximativ 4 metri. Incidentul a avut loc marți, 9 ianuarie, în jurul orei 19:00, pe raza localității Almaș (comuna Gârcina).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, tânăra se întorcea spre casă de la un praznic și, într-un moment de neatenție, ar fi căzut de pe un pod în apă, de la o înălțime de aproximativ 4 metri. La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț care a preluat victima cu traumatism coloană cervicală şi lombară și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

La spital, medicii au constatat că tânăra se afla sub influența alcoolului. S-au efectuat investigații imagistice, (rediografii de coloană, lombară, cervicală, torace, bazin, ecografie abdominală) și s-a constatat că victima nu avea nicio fractură sau leziune. Medicii au propus și un examen CT, examen pe care pacienta l-a refuzat. În jurul orei 23:45, a cerut să fie externată. Diagnosticul ei a fost: policontuzionată, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, etilism acut și contuzii.

09.01.2018, ora 19:19, Almaş – P.Neamţ, pacientă sex feminin, 24 ani, diagnostic: traumatism coloană cervicală şi lombară prin cădere de la aprox. 4 m, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ – notează comunicatul SAJ Neamț

PUBLICITATE