Neamț: O șoferiță aflată sub influența alcoolului a provocat un accident cu 3 victime

foto: A.M.G.

În ziua de 21 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe strada Plaiului din Bicaz. Incidentul a avut loc în jurul orei 18:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că, în timp ce o femeie de 48 ani, din Bicaz conducea un autoturism pe str. Plaiului, la intersecția cu str. Capșa, ar fi efectuat manevra de viraj stânga și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism (condus de un bărbat de 36 de ani din Bicaz) care circula pe direcția Bicaz-Tarcău. În urma impactului, a rezultat rănirea a trei pasageri aflați în autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani, din Bicaz.

foto: A.M.G.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv doar pentru conducătoarea auto.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporala din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț:
21.11.2017, ora 17:54, Capşa – Bicaz, accident rutier cu 4 victime (tamponare între 2 maşini):

  • victimă sex feminin, 48 ani, fără urme vizibile de traumă, refuză transportul la spital;
  • victimă sex feminin, 24 ani, diagnostic: TCC acut închis prin accident rutier, atac de panică, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Orăşenesc Bicaz;
  • victimă sex masculin, 30 ani, diagnostic: TCF, TCC prin accident rutier, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Bicaz;
  • victimă sex feminin, 3 ani, diagnostic: policontuzionată prin accident rutier, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp, Orăşenesc Bicaz.
PUBLICITATE