Neamț: O măicuță a terorizat un microbuz. O fetiță de 12 ani a ajuns la spital cu atac de panică

O măicuță a terorizat o copilă de 12 ani, într-un microbuz cu care fata se întorcea de la școală. Incidentul s-a petrecut joi, 15 februarie, pe raza comunei Alexandru cel Bun, în timp ce fata se întorcea de la școală cu o altă colegă. Martori la eveniment au fost cei aproximativ 20 de călători, dar și șoferul, care n-ar fi scăpat nici el de amenințări și de injurii. Familia copilei a depus o plângere la Poliție iar oamenii legii încearcă acum să dea de urma femeii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unui martor, șoferul a vazut măicuța și a oprit după stație să urce și ea. După ce a urcat, a început să țipe la șofer că „de ce nu repari ușa că nu se închide bine” și l-a amenințat că va merge la Prefect. A început să filmeze și să îi facă bețivi proști pe călătorii care i-au spus să lase șoferul în pace.

Se pare că femeia ar fi agresat-o pe fată, pe motiv că nu are loc din cauza ei. Fetița, premiantă la școală, a fugit în momentul în care a ajuns în stația ei, părinții declarând că este în stare de șoc și că au depus o plângere la poliție.

Tătal fetei a declarat că fetița a venit plângând, a fugit din stație. Șoferul mi-a spus că sună la „112”, că nu se poate așa, că a început să îl filmeze, iar călătorii au spus că șoferul poate face accident dacă e agasat. Au început discuții, injurii și amenințări, a împins-o pe fetița mea care mai era cu o altă colegă, a zis că nu poate ea merge cu autobuzele din cauza bețivilor și a obezilor, și a copiilor de braconieri. Eu nici nu mă ocup cu vânatoarea, fetița mea e slabă, face tenis, e civilizată, e premiantă. Anul trecut a avut a doua medie din clasă, acum e în stare de șoc, refuza să mai meargă cu microbuzul.

După incident, fetița a suferit un atac de panică, iar  a doua zi a refuzat să mai meargă la scoala de teamă să mai circule cu microbuzul.

Parinții au dus-o la spital, pentru că nu a putut dormi și s-a simțit rău. În urma sesizării, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a demarat o anchetă.

Conform IPJ Neamț, în urma sesizării unei agresiuni dintr-un mijloc de transport public în comun între o femeie de circa 40 de ani și o tânără, polițiștii au declanșat cercetările sub aspectul săvârșirii de loviri sau alte violențe. Femeia care ar fi provocat scandalul urmând a fi și sancționată contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Conform unor surse, femeia reclamată ar fi o calugăriță care a stat pe lângă mai multe mănăstiri, acum găsind găzduire undeva în apropiere de Mănăstirea Bistrița.

Vezi și știre video – AICI

PUBLICITATE