Neamț: Nu va fi pus sub acuzare deși a spart geamul Postului de Poliție

Polițiștii nemțeni au declanșat o anchetă în urma incidentului ce a avut loc în dimineața, zilei de 25 iunie. Reamintim că în jurul orei 4:30-4:45, un autoturism din comuna Tămășeni, județul Neamț a fost incendiat. Când au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la mașina șefului de post din comună. Autoturismul se afla în fața Postului de Poliție iar anchetatorii au constatat că și geamurile sediului erau sparte. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Neamţ, nu ar fi nicio legătură între cel care a incendiat autoturismul și cel care a spart geamul sediului poliției. Din primele constatări ale polițiștilor ar fi vorba despre o persoană care a încercat să intervină pentru stingerea incendiului și ar fi încercat să alarmeze polițiștii. Astfel, individul a spart geamul de la intrarea în sediul Postului de Poliţie Tămăşeni.

”Poliţiştii se aflau în teren în acel moment astfel încât nu au fost găsiţi în sediu. În acest caz în care s-a întocmit dosar penal pentru distrugere prin incendiere există un bănuit, care nu a fost pus oficial sub acuzare”, a declarat, luni, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, Elena Bulgărea.

Poliţiştii au ridicat şi înregistrările video ale camerelor de supraveghere aflate în zona incendiului iar cercetările sunt în curs de derulare..

PUBLICITATE