Neamț: Nouă persoane, la un pas de moarte într-un accident la Girov. Trei victime, transportate la spital

ACTUALIZARE: Neamț: Accidentul din intersecția de la Girov, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Nouă persoane, printre care şi un copil, au fost la un pas de moarte după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit violent. Accidentul a avut loc marți, 12 iunie, în jurul orei 11:45, la intersecția de la Căciulești (comuna Girov). Este vorba de un autoturism cu numere de Bacău (în care se aflau: șoferul și 4 pasageri) și un taxi (în care se aflau: șoferul și 3 pasageri)

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat că o femeie de 28 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe Dj 156A, din direcția Roznov-Dobreni, ajunsă la intersecția cu DN 15D, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani din Piatra-Neamţ (TAXI), care circula din direcția Piatra-Neamţ – Roman, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a trei femei de 42, 47, respectiv 71 de ani, toate din Bacău, pasagere în autoturismul condus de femeia de 28 de ani. Victimele au au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. – conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț.

Conform unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, victime au fost:
 victimă sex feminin, 63 ani, echilibrată hemodinamic, refuză transportul la spital;
 victimă sex feminin, 39 ani, echilibrată hemodinamic, refuză transportul la spital;
 victimă sex feminin, 28 ani, echilibrată hemodinamic, refuză transportul la spital;
 victimă sex feminin, 47 ani, diagnostic: traumatism cot stâng prin accident rutier, preluată de echipajul TIM şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ;
 victimă sex feminin, 42 ani, diagnostic: tahicardie, preluată de echipajul EPA şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ;
 victimă sex feminin, 72 ani, diagnostic: traumatism toracic prin accident rutier, preluată de echipajul EPA şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ. 

ACTUALIZARE: Neamț: Accidentul din intersecția de la Girov, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

PUBLICITATE