Neamț: A murit după ce s-a aruncat în fântână

O femeie s-a aruncat în această dimineață (25 mai), în jurul orei 9:00, într-o fântână din comuna Agapia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe surse, este vorba despre o femeie de aproximativ 49 de ani cu mai multe tentative de suicid la activ. Acum două săptămâni a fost internată la Psihiatrie.

Femeia s-a aruncat într-o fântână de aproximativ 7 metri, aproape de Mănăstirea Agapia. Paznicul mănăstirii a văzut incidentul și a încercat să intervină. Este posibil ca femeia să-și fi pus lanțul găleții de apă în jurul gâtului, astfel a reușit să o ridice până la jumătatea fântânii. Atunci au apărut și echipajele ISU Neamț care au intervenit și au scos-o pe victimă. Medicii Serviciului de Ambulanță Județean Neamț au efectuat manevre de resuscitare dar a fost declarat decesul.

O echipă a Poliției Neamț se află la fața locului pentru a stabili cum s-a întamplat incidentul

Joi, 25.05.2017, la ora 09:07, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că o femeie în vârstă de 49 ani a căzut în fântână în localitatea Agapia. La locul indicat de apelant s-au deplasat un ofiţer, un maistru militar şi şase subofiţeri cu o autospecială de comandă şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ. Forţele au acţionat pentru scoaterea persoanei din fântână, după care au predat victima echipajului SAJ prezent la locul intervenţiei. – se arată în comunicatul ISU Neamț

PUBLICITATE