Neamț: Moarte suspectă a unei tinere de 27 de ani. A fost găsită îngheţată într-un șanț

O tânără de 27 de ani a decedat ieri, 1 noiembrie, după ce a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență cu hipotermie. A fost găsită, în jurul orei 8:15, într-un șanț de pe raza localității Totoiești (comuna Tupilați) de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț care a predat-o unui echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fata a fost adusă de un echipaj TIM și a ajuns în UPU în jurul orei 10:00, cu o temperatură centrală de 22,6 grade, o hipotermie severă și a fost transferată în Terapie Intensivă. Conform analizelor, tânăra avea o anemie extremă (o hemogoblină de 2 grame la decilitru) și s-au început toate manevrele, de încălzire, transfuzie etc.. Din păcate, a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Decesul a fost declarat în jurul orei 15:50. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Piatra-Neamț

Conform reprezentanților Primăriei Tupilați, tânăra provine dintr-o familie nevoiașă.

Fiind vorba de o moarte suspectă, polițiștii vor prelua cazul pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul tinerei.

 

PUBLICITATE