Neamţ: Ministrul Apărării Naţionale, în vizită la Batalionul 634 Infanterie „Petrodava”

Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, a efectuat miercuri, 25 aprilie, o vizită de informare la Batalionul 634 Infanterie „Petrodava” din municipiul Piatra-Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ministrul apărării a fost informat de către echipa de comandă a batalionului cu privire la condiţiile de muncă şi de viaţă ale personalului militar şi civil, starea infrastructurii şi a tehnicii din dotarea unităţii nemţene, stadiul realizării obiectivelor încredinţate şi perspectivele pentru viitor.

Obiectivul vizitei este acela de a vedea la faţa locului condiţiile în care vă desfăşuraţi activitatea de zi cu zi şi să aflu direct de la dumneavoastră problemele cu care vă confruntaţi şi, cel mai important, cum putem să contribuim la soluţionarea lor. Am vizitat multe unităţi de la preluarea mandatului, pentru că doar aşa putem cunoaşte adevăratele preocupări ale personalului armatei şi situaţia reală din teren. Nicio sinteză, niciun raport de informare, oricât de bine întocmite nu pot suplini informarea care vine direct de la oameni, nu pot înlocui propriile impresii, culese acolo unde trăiesc şi muncesc colegii noştri. Puteţi conta pe întregul meu sprijin, este o perioadă importantă pentru regenerarea resurselor acţionale ale armatei noastre, fie că vorbim despre investiţiile în tehnică de luptă modernă, fie de cele în infrastructura unităţilor„, le-a transmis ministrul apărării, militarilor Batalionului 634 Infanterie.

Cel de-al doilea moment important pe agenda vizitei de informare din judeţul Neamţ, a fost vizitarea, în data de 26 aprilie, începând cu ora 9.00, a Sanatoriului de balneofizioterapie şi recuperare medicală ,,Dr. Dimitrie Cantemir” din localitatea Bălţăteşti, judeţul Neamţ.

În cadrul vizitei la unitatea medicală, ministrul apărării s-a întâlnit cu echipa de conducere şi a vizitat spaţiile sanatoriului.

PUBLICITATE