Neamț – Mame și copii, amenințați cu pistolul. „S-au tras două focuri de armă”

O postare pe rețelele de socializare ar putea intra în atenția polițiștilor, după ce o femeie a povestit cum, două mămici care au ieșit la plimbare cu copiii, au fost amenințate cu un pistol pe teritoriul unui cunoscut om de afaceri. Incidentul a avut loc sâmbătă, 4 martie 2017, în municipiul Roman

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Ce părere aveți despre faptul că două mămici au ieșit la o plimbare cu copiii și au ajuns să fie amenințate cu pistolul de către *** (n.r. – un domn) , având în grijă nu unul ci cinci copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani? Ba mai mult , s-au tras asupra noastră două focuri de armă, unul în aer și unul într-un cățel care nu prezenta niciun pericol! Și totul s-a petrecut în fața copiilor!” – a postat o femeie din municipiul Roman

În comentariile postării, femeia a povestit: „Noi voiam să mergem la Moldova iar în drumul nostru este iazul lui ***. Este îngrădit, nimic de comentat, dar copiii s-au dus să vadă puțin apa de acolo și la scurt timp a venit în viteză cu mașină și a început să țipe și să ne înjure că ce căutăm pe proprietatea lui. Noi nu prezentam niciun pericol pentru el și nu aveam asupra noastră niciun obiect pentru pescuit.

Moment în care a scos arma și a tras un foc în aer, după care, cățelul care se ținea după noi a sărit să îl latre iar el, în momentul ăla, a zis că omoară câinele și pe noi dacă nu plecăm și a tras al doilea foc de armă spre cățel. Acum nu știu dacă a nimerit sau nu cățelul.”

Femeia mai susține că a făcut, astăzi (7 martie) o plângere la Poliția Neamț.

Din sursele noastre, arma cu care s-a tras nu ar fi una letală și cel mai probabil polițiștii vor face cercetări pentru uz de armă neletală fără drept.

foto: Facebook
PUBLICITATE