Neamț: La un pas de moarte, de două ori. A vrut să scape urs și s-a împușcat, din greșeală, în picior

Un bărbat de 46 de ani, vânător, s-a împușcat din greșeală în picior după ce s-a speriat de o ursoaică. Incidentul a avut loc miercuri, 25 aprilie, pe raza localității Sabasa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se pare că bărbatul era pădurar și punea mâncare pentru animalele sălbatice. O ursoaică cu pui și-a făcut apariția, bărbatul s-a speriat și a încercat să fugă și să tragă un foc de armă pentru a o speria. Din greșeală vânătorul s-a împușcat în glezna stângă.

După incident, bărbatul și-a făcut singur garou la picior și a mers mult până ce a ajuns în zona cu semnal și a sunat la „112”. La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț care l-a transportat la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ. Din Spitalul Județean, bărbatul a fost transportat la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi

„25.04.2018, ora 22:53, Sabasa – Borca, pacient sex masculin, 46 ani, diagnostic: plagă împuşcată 1/3 distală membru inferior, preluat de un echipaj cu asistent medical, predat unui echipaj cu medic şi transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ; din UPU a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Sp. „Sf. Spiridon” Iaşi.” – notează un comunicat aj Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

PUBLICITATE