Neamț: Intervenție pentru un bărbat prins sub tractorul cu care s-a răsturnat

Un accident a avut loc vineri, 21 iulie, pe raza comunei Borlești. Din primele informații, un bărbat de 43 de ani conducea un tractor pe o pajiște din comună. La un moment dat, a derapat remorca și s-a răsturnat, iar bărbatul a fost prins sub tractor. O femeie a văzut incidentul și a sunat la „112”. Până au ajuns pompierii, victima a fost scoasă de sub tractor de către persoanele aflate în zonă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 18:15, prin apel la „112”. La fața locului s-a deplasat descarcerarea, o autospecială de capacitate medie și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Când au ajuns, echipajele de intervenție au constatat că persoana era scoasă de sub tractor. Aceștia au intervenit pentru transportul victimei, aproximativ 300 de metri, până la ambulanță. Victima a fost transportată la UPU a Spitalului de Urgență din Piatra-Neamț.

Pacientul a fost transportat de un echipaj TIM la UPU P.Neamţ după care a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transportat la NC Iaşi. – notează un comunicat SAJ Neamț

PUBLICITATE