Neamț: Incendiu la o locuință particulară din comuna Poienari, stins de pompieri

Joi, 12.04.2018, în jurul orei 17:52, Detaşamentul de pompieri Roman a intervenit, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință particulară din comuna Poienari, sat Săcăleni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Timp de aproximativ 2,5 ore, două echipaje de pompieri militari au acționat cu un autocamion de intervenție și o ambulanță SMURD EPA pentru stingerea incendiului, la intervenție participând și doi voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Poienari.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperișul casei, realizat din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de cca. 15 metri pătrați, acoperișul adăpostului de animale realizat din lemn si plăci de azbociment pe o suprafață de caa. 60 metri pătrați, o magazie realizată din lemn cu o suprafață de cca. 16 metri pătrați, bunuri materiale aflate în adăpostul de animale și magazie și aproximativ 300 kg fân.

Cercetările efectuate au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat, de “jar sau scântei purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile”.

PUBLICITATE