Neamț: Incendiu la o autoutilitară. Mașina a ars în proporție de 90 %

Un incendiu la un autoturism a avut loc astăzi, 30 mai, în jurul orei 18:00, în localitatea Bodești. Din primele informații, șoferul este cel care a anunțat dispeceratul ISU Neamț, prin apel la „112” și a anunțat că a luat foc bordul mașinii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat cinci pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Când au ajuns pompierii la fața locului, incendiul deja cuprinsese toată mașina care a ars în proporție de 90%

Cauza probabilă a incendiului este „efectul termic al curentului electric” (o supraîncălzire a unor cabluri de alimentare).

ISU Neamț:
Marți, 30.05.2017, la ora 17:51, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o autoutilitară în localitatea Bodești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. În urma evenimentului au ars autoutilitara în proporție de 90%, documentele autovehiculului, card alimentare combustibil, 30 navete PVC, 1 butoi inox de 50 l.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “cablu electric defect”

sursa video: Facebook
PUBLICITATE