Neamț – Iar a început presa să deranjeze? Acuzații de mită și amenințare


Seria de articole publicate în Atacul.ro, în care au fost dezvăluite o parte dintre matrapazlâcurile săvârșite de angajați ai Consiliului Județean Neamț sau ai unor instituții subordonate acestuia cu ocazia organizării Târgului de Crăciun, a încins tare mințile unora. Atât de tare, încât unii s-au gândit cum să ne închidă gura. – așa începe Daniel Muraru un articol unde prezintă un episod în care anumite persoane pot fi acuzate de mituire și chiar amenințare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Jurnalistul povestește cum, după articolele în care a prezentat anumite nereguli, un personaj celebru … care acum gravitează în jurul Consiliului Județean Neamț … m-a contactat încercând să mă mituiască. Dar pentru că Daniel Muraru a refuzat orice mită, episodul a fost urmat de un altul, mult mai grav, acesta fiind amenințat că „ar trebui să am mare grijă la ceea ce scriu și despre cine”. 

Bineînțeles, în această dimineață, jurnalistul a anunțat autoritățile, cărora le-a expus în amănunt toate cele întâmplate.

Vezi articolul integral – AICI

În anchetele ziarului Atacul.ro, jurnalistul Daniel Muraru a prezentat mai multe nereguli care gravitează în jurul Consiliului Județean Neamț. Articolele le puteți citi mai jos:

CJ NEAMȚ, SAT FĂRĂ STĂPÂN? AMICUL CONSILIEREI BULAI, BANI BUNI ȘI DIN COLANTARE

CUM SE „SIFONEAZĂ” BANI LA CONSILIUL JUDEȚEAN? AMICUL CONSILIEREI LUI ARSENE, CONTRACTE GENEROASE

CINE OPREȘTE DEZMĂȚUL PE BANI PUBLICI LA CONSILIUL JUDEȚEAN? 16.996 EURO PENTRU DEMONTAREA CĂSUȚELOR

SURPRIZA DIN AFACEREA „ȘANDRAMAUA” PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN: VIOREL CREȚU – NORD ARIN

REVOLTĂTOR! CUM A CHELTUIT CONSILIUL JUDEȚEAN 100.000 DE EURO? ȘANDRAMALE LA PREȚ DE LUX

D.M.B.
sursa: atacul.ro
PUBLICITATE