Neamț: Grătar încheiat cu pagube uriaşe. Două garaje şi o maşină au fost distruse de foc

Vineri, 13.10.2017, la ora 15:02, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un garaj auto în oraşul Bicaz, str. Dimitrie Leonida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat opt pompieri militari şi un voluntar din cadrul campaniei de voluntariat Salvator din Pasiune cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ şi cinci pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Bicaz.

În urma evenimentului au ars:

  • La primul garaj cuprins de incendiu – construcția din lemn cu învelitoare din tablă şi bunurile din interior, cu o suprafaţă de cca. 20 mp, în proporţie de 100%;
  • La al doilea garaj la care s-a propagat incendiul – construcția din lemn cu învelitoare din tablă, cu o suprafaţă de cca. 20 mp, în proporţie de 70%, patru anvelope cu tot cu jante, scule, un cărucior pentru copii şi 7 ml gard din lemn şi un autoturism aflat în interiorul garajului în proporţie de 100%;
  • De asemenea, un autoturism, parcat în imediata apropiere a celor două garaje, a suferit avarii ușoare.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,jar sau scântei purtate de vânt şi căzut pe materiale combustibile”.

Video: Antena 1
PUBLICITATE