Neamț – fugăriți cu focuri de arme de un patron de pensiune „excitat”


Şase tineri susţin că ar fi fost alungaţi de la o pensiune, din județul Neamț, pe care o închiriaseră, după ce patronul i-ar fi apucat de fund şi, ulterior, ar fi tras cu o armă de vânătoare după ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Șase tineri din Iași s-au cazat la o pensiune din comuna Agapia pentru a sărbători ziua de naștere a unuia dintre ei. Sărbătoritul nu a apucat să ducă petrecerea până la final, din cauza unui conflict avut cu patronul. Potrivit unui document oficial depus la Poliţie, citat de ziaruldeiasi, patronul i-ar fi pipăit pe fund pe petrecăreţi şi, după ce unul dintre aceştia a ripostat, a scos o armă şi a început să tragă. Tinerii au fugit cu maşina de la pensiune, fără ca nimeni să fie rănit.

Plângerea a fost depusă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, acum câteva zile, reclamat fiind patronul pensiunii. Faptele de care este acuzat acesta ar fi avut loc pe 21 octombrie, atunci când un tânăr de 33 de ani, din Iaşi, a chemat mai mulţi prieteni la pensiunea din comuna Agapia. Scandalul a început după ce patronul pensiunii a început să-i pipăie pe fund pe invitați

În plângere, aceștia povestesc că, după alte gesturi, „de a-i prinde de fund”, unul dintre tineri l-ar fi lovit pe patron iar acesta ar fi luat o armă de vânătoare, ameninţându-i că îi va omorî. Patronul ar fi tras într-un geam al pensiunii, timp în care tinerii au fugit spre maşină.

„Ne-am deplasat cu autoturismul circa zece metri, după care am auzit două focuri de armă ce au lovit maşina plină cu şase persoane, au mai precizat tinerii pentru ziaruldeiasi.

Cazul a ajuns în vizorul poliţiştilor, care au primit o plângere pentru tentativă la omor, uz nelegal de armă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Avem o sesizare depusă în acest sens pentru verificarea acestor aspecte, în schimb, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, având în vedere că infracțiunile sunt de competența lor.” – a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE