Neamț: Femeie bătută și înjunghiată de un bărbat cu probleme psihice

ACTUALIZARE: Neamț: Foto cu agresorul și obiectele cu care a înjunghiat victima. Comunicatul IJJ Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O femeie din Iași, în vârstă de 63 de ani, a fost, ieri (16 august), lovită și înjunghiată de un bărbat de 32 de ani din Bacău. Incidentul a avut loc în jurul orei 10:30-11:00, în zona Izvorul Muntelui (Bicaz)

„Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Bacău, care în timp ce se afla pe str. Izvorul Muntelui a agresat o femeie de 63 de ani. Agresorul a fost depistat și preluat de către un echipaj al SAJ Neamț pentru i se acorda sprijinul de specialitate, având în vedere că manifesta tulburări de comportament. În momentul de față cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.” – a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

Conform unor surse, bărbatul prezenta tulburări psihice și fără niciun motiv ar fi lovit femeia cu o piatră în cap și a înțepat-o cu un obiect ascuțit, în zona toracică.

La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț care a transportat victima la UPU a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

„Victima a avut nevoie de o intervenție chirurgicală în zona toracică, i s-a pus un tub pentru a evacua aerul, se află în Terapie Intensivă cu o stare generală bună“, a precizat dr. Silviu Verzea, purtătorul de cuvânt al SJU Piatra-Neamț.

PUBLICITATE