Neamț: Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR

Un accident de circulație, cu două victime, a avut loc duminică, 18 iunie, pe raza comunei Pipirig, județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 60 de ani din Piatra-Neamț conducea un autoturism pe DN 15 B, pe raza localității Pluton (Pipirig) pe un sector de drum în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autotractor care circula din sens invers (condus de un bărbat de 42 de ani din Mureș).

În urmaimpactului a rezultat rănirea bărbatului de 60 de ani cât și a pasagerei din autoturismul condus de acesta, o femeie de 57 de ani.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii vor face cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

18.06.2017, ora 13:07, Dolheşti – Pipirig, accident rutier cu 2 victime (un autoturism a intrat într-un TIR):
– victimă sex feminin, 57 ani, diagnostic: TCC cu PC prin accident rutier, policontuzionată, traumatism membru superior şi inferior, traumatism  abdominal; la locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu asistent medical, care a preluat pacienta şi a transportat-o la CPU a Sp. Orăşenesc Tg.Neamţ
– victimă sex masculin, 60 ani, diagnostic: TCC cu PC prin accident rutier, traumatism genunchi drept; la locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu asistent medical, care a preluat pacientul şi l-a transportat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg.Neamţ – se arată în comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

Tot ieri, un alt accident a avut loc pe raza localității Păstrăveni. Conform comunicatului SAJ Neamț, un bărbat de 43 de ani a ajuns la spital după ce autoturismul în care se afla a intrat într-un copac.

18.06.2017, ora 09:33, Păstrăveni – Tg.Neamţ, accident rutier cu 1 victimă (un autoturism s-a lovit de un copac), sex masculin, 43 ani, diagnostic: traumatism umăr drept prin accident rutier; la locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu asistent medical, care a preluat pacientul şi l-a transportat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg.Neamţ.

PUBLICITATE