Neamț – Două incendii și o misiune de deblocare ușă, pe raza județului

Joi, 23.03.2017, la ora 12:54, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un  incendiu la o locuință particulară din comuna Bodești, satul Oșlobeni. La locul evenimentului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. În urma incendiului au ars cca. 8 mp de lambriu, 1 fereastră și instalația electrică de la mansarda locuinței și s-a deteriorat acoperișul pe cca. 60 mp. Din primele cercetări, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui  conductor electric neizolat corespunzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, 24.03.2017, la ora 06:42, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un  incendiu la o locuință particulară din comuna Grumăzești, satul Grumăzești. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ. La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului, incendiul se manifesta într-o cameră de locuit. Flăcările au distrus mobilierul, aparatura electronică și obiectele de vestimentație din dormitorul locuinței. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost conductor electric defect.

Joi, 23.03.2017, la ora 19:06, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană în vârstă de 65 ani din mun. Roman nu mai răspunde de căteva zile la telefon și nici nu a mai fost văzută de vecini.
La adresa indicată de apelant, s-au deplasat 5 pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.
Salvatorii au pătruns în apartamentul aflat la etajul 1 prin balconul apartamentului, utilizând scara culisabilă.
Persoana de 65 de ani a fost găsită, în stare de conştienţă, fiind predată echipajului SAJ prezent la locul intervenţiei.

PUBLICITATE