Neamț – Două accidente grave în perioada 31 decembrie – 2 ianuarie


În seara zilei de 02.01.2017, pe str. Progresului din localitatea Săbăoani a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Tămășeni conducea un autoturism pe str. Progresului, având direcţia de mers catre DN2, ajuns la intersecţia cu str. Viorelelor a surprins şi accidentat cu partea dreapta faţă a autoturismului un bărbat 44 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă. Victima a fost preluată și transportată la spital, unde, ulterior, a decedat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu se afla sub influența alcoolului.
Cercetările, în acest caz, continua sub aspectul sărșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 31.12.2016, polițiștii Secţiei de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizaţi despre faptul că la intersecţia DJ 155 I cu DJ 155 N a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală uşoară a patru persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Botoșani efectua manevra de ieşire dintr-o parcare pe DJ 155I, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de către un bărbat de 39 de ani, din Păstrăveni. În urma impactului dintre cele două autovehicule, a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a doi pasageri aflați în autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Cercetările sunt continaute sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

D.M.B.
PUBLICITATE