Neamț: Doi tineri din Piatra-Neamț, reținuți pentru mai multe furturi din autoturisme

Ieri, 2 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamţ, au efectuat o percheziţie domiciliară la un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma probatoriului administrat de polițiști,  cercetările  au fost extinse faţă de alți doi tineri de 19 ani, din Dumbrava Roșie și de 16 ani, din Piatra Neamț.

Aceștia, în perioada 25 martie -25 aprilie a.c., ar fi profitat de neatenţia persoanelor vătămate care și-au lăsat autoturismele neasigurate și au pătruns în interiorul acestora, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 7000 lei.

Cei doi, în vârstă de 19 ani, au fost reţinuți pentru 24 ore și introduși în arestul IPJ Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Polițiștii au recuperat peste 90% din valoarea prejudiciului creat iar cercetările sunt continuate faţă de cei trei, fiind bănuiţi de comiterea altor fapte.

PUBLICITATE