Neamț: Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital după un accident rutier. Au încercat să ascundă urmele

Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital după un accident circulație care a avut loc pe raza județului Neamț, în minivacanța de Revelion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, ar fi vorba de doi tineri de 20 de ani din Bicaz-Chei. În noaptea de 30 spre 31 decembrie, unul dintre cei doi conducea un autoturism pe direcția de mers spre Lacul Roșu, iar într-un segment de drum în curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu o movilă de pământ.

După producerea accidentului, cei doi tineri nu au sesizat poliția, din contra, au mutat autoturismul 200 de metri de la locul incidentului, în spatele unei clădiri.

Cei doi au fost preluați de o rudă și duși în stare gravă la spitalul din Gheorghieni, unde au declarat că rănile sunt în urma unui accident de bicicletă.

Polițiștii au fost sesizați de producerea așa-zisului eveniment (în care au fost implicați doi bicicliști) iar în urma cercetărilor s-a stabilit că tinerii s-au aflat de fapt în mașină.

În primă fază se vor face cercetări pe vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

PUBLICITATE