Neamț: Depistat la 3 ore după ce a accidentat un biciclist și a fugit de la locul faptei

Accident cu fugă în localitatea Borlești. Conducătorul auto a fost depistat și este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În dimineața zilei de 30.06.2017, polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați despre faptul că o persoană a fost victima unui accident rutier, produs pe DJ 156A pe sensul de mers Tazlău – Borleşti.

La fața locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care a constatat cele sesizate, victima, un bărbat de 80 de ani, fiind preluată de o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, pe partea carosabilă a fost identificată o bicicletă şi fragmente ce ar proveni de la un autovehicul.

În urma activităților informativ-operative desfășurate, conducătorul auto, care a părăsit locul accidentului, a fost identificat de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești. În curtea unei societăți din localitate a fost găsit și vehiculul implicat, ce prezenta avariile specifice accidentului.

În momentul depistării, la circa 3 ore după producerea accidentului, bărbatul de 34 de ani, din Borlești a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri au stabilit că în jurul orei 06.20, în timp ce bărbatul de 34 de ani conducea autoturismul pe DJ 156A, având direcţia de mers Tazlău – Borleşti, a surprins şi accidentat biciclistul, care circula în aceeaşi direcţie de mers, pe partea carosabilă.
Cercetările sunt în derulare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

PUBLICITATE