Neamț: Date noi în cazul bătrânului împins de la balcon. Fiul acestuia este căutat de polițiști

ACTUALIZARE: Tânărul din Neamț, care și-a împins tatăl de la balcon, prins în Harghita în timp ce se deplasa pe jos, singur

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Scene șocante în judeţul Neamţ, unde un batrân a fost filmat de un amator în timp ce cădea de la etajul al treilea al unui bloc. Pe imagini se vede cum bărbatul este împins de cineva din interior. Agresorul este chiar fiul victimei, care după aceea a fugit.

Imaginile de coșmar au fost surprinse vineri după amiază. Un bărbat de 68 de ani a fost împins de la balcon, chiar de fiul său, și a căzut de la etajul III al unui bloc din cartierul numit “Pietonal”, rașul Roman.

Bătrânul locuia cu fiul lui (30 de ani) de câțiva ani. Soția acestuia este plecată la muncă, în străinătate, la fel ca și celălalt fiu. De când au rămas doar ei doi, se pare ca nu se prea înțelegeau iar în ultima perioadă, bătrânul îi reproșa că nu s-a mai dus la serviciu și nu se descurcau cu banii.

Același reproș i l-a făcut și vineri, iar pentru că tânărul devenise violent, bărbatul de 68 de ani a vrut sa plece din apartament. Fiul i-ar fi blocat ușa de la intrare și atunci bătrânul a încercat sa escaladeze balconul și sa strige după ajutor. A alunecat în afară, iar după cum se vede în imaginile surprinse de un taximetrist aflat întâmplător în zonă, când abia se mai ținea de balustradă, fiul l-a „ajutat” să cadă.

După incident, se pare că tânărul ar fi fugit repede din apartament și a lăsat ușa deschisă. Poliția a intrat în alertă, a instituit filtre și l au căutat pe tânar toată noaptea însă deocamdată nu au dat de urma lui. Bărbatul de 30 de ani a fost dat și în urmărire, existând suspiciuni ca ar încerca să părăsească țara. El este acuzat acum de tentativa de omor.

Surse din anchetă susțin ca ar fi recidivist, executând o pedeapsă privativă de libertate după ce ar mai fi comis o faptă cu violență pe raza municipiului București. Neoficial, în penitenciar ar fi fost suspectat și de o afecțiune psihică.

Bătrânul a ajuns în stare gravă la spitalul municipal din Roman. Medicii sunt rezervati în privința unui prognostic, pentru că, în cădere, bătrânul și-a rupt coastele și i-ar fi perforat plămânii.

Vezi și Neamț: Tânărul care și-a împins tatăl de la balcon, căutat de polițiști. Dacă aveți informații, sunați la „112”

PUBLICITATE