Neamț: Date noi în cazul bărbatului care și-a dat foc din greșeală

Un bărbat în varsta de 45 de ani din județul Neamț a suferit arsuri groaznice pe corp după ce ar fi încercat să-i dea foc soției lui. Incidentul a avut loc duminică, 11 februarie, în jurul orei 15:00, în localitatea Trifești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform stirileprotv.ro  întreaga scenă dintre cei doi soţi s-a petrecut sub ochii băiatului lor de 12 ani, care a strigat după ajutor, în vreme ce mama lui încerca, disperată, să stingă focul. Bărbatul a fost transportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, cu medic, la CPU Roman (diagnostic: arsura grad II-III extremitate cefalica și căi aeriene superioare prin autoincendiere). De la spitalul din Roman, bărbatul a fost transferat la Spitalul Floreasca București.

Localnicii din comună Trifești spun că în familia celor doi certurile erau tot mai dese şi că biata femeie indura şi bătăi cumplite. La ultimul scandal, bărbatul şi-a ieşit din fire mai mult ca oricând: a distrus tot felul de lucruri din casă şi a început să îşi ameninţe soţia cu moartea.

sursa: stirileprotv.ro
PUBLICITATE