Neamț: Dascăl de biserică, arestat pentru că a violat două minore, în vârstă de 12 și 14 ani

Un bărbat de 59 de ani din Roznov a fost arestat preventiv ieri, 10 noiembrie, după ce a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu două minore. El a fost reținut de polițiști joi, 9 noiembrie, iar vineri, magistrații au decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul (dascăl la o biserică din comuna Borlești) este acuzat că ar fi abuzat de două surori (13 și 15 ani). Plângerea la poliție a fost făcută de mătușa celor două fete (fosta soție a inculpatului) iar procurorii susțin că ar fi vorba de trei fapte ce au avut loc în perioada 2016-2017 (când minorele aveau 12 și 14 ani), la locuinţa bărbatului.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive a inculpatului: D. D.. Dispune arestarea preventivă a inculpatului: D. D., cercetat pentru săvârşirea a 3 infracţiuni de viol (…), pentru o perioadă de 30 zile începând cu data de 10.11.2017 până la data de 09.12.2017, inclusiv.” – se arată în decizia Judecătoriei Piatra-Neamț

Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la instanţa superioară, Tribunalul Neamţ.

Mai multe despre acest caz puteți citi – AICI

PUBLICITATE