Neamț: Conducători auto depistați în trafic, fiind sub influența alcoolului

În seara zilei de 10.06.2017, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din Roman, care conducea un autoturism pe DJ 159, fiind sub influența alcoolului.
Cu ocazia verificărilor efectuate cel în cauză emana halenă alcoolică, fapt pentru care s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest valoarea testării fiind de peste 0,40 mg alcool pur/l în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot în seara zilei de 10.06.2017, o patrula de politie rutieră din cadrul Poliției mun. Roman a oprit un autoturism pe str. Soldat Porojan.
În urma verificărilor efectuate a reieșit că bărbatul de 38 de ani, care conducea vehiculul se afla sub influența alcoolului. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Roman unde i s-au recoltat două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În noaptea de 10/11.06.2017, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat și prins în flagrant un tânăr de 19 ani, din Timișești în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu, fiind sub influenta băuturilor alcoolice.

Un alt tânăr de 23 de ani a fost depistat de polițiștii orașului Târgu-Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Ambii tineri au fost conduși la Spitalul orașului Târgu-Neamț, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice.

PUBLICITATE