Neamț – Concurs, pentru elevi, de aruncări libere la coșul de baschet


Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, organizează, în perioada 17-18 decembrie, competiţia „Coşul de aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Data şi locul desfăşurării
ROMAN – 17 decembrie 2016, ora 10:00 – Sala Colegiului Tehnic “Danubiana”
PIATRA NEAMŢ – 18 decembrie 2016, ora 10:00 – Sala Colegiului Naţional “Petru Rareş”.

Scopul: Atragerea unui numãr cât mai mare de elevi din licee la practicarea baschetului.
Obiectiv: Familiarizarea elevilor cu aruncarea la coş de la distanţã, cât şi cu dificultatea executãrii aruncãrilor din diferite unghiuri.

Participanţi: Elevi din liceele judeţului Neamţ.

Întrecerile se desfăşoarã atât la BĂIEŢI, cât şi la FETE pe două categorii de vârstă: Clasele 9–10 şi Clasele 11-12.
Fiecare unitate şcolarã va putea participa cu o singurã echipã pe categorie (echipa este formatã din doi elevi). Elevii vor fi însoţiţi OBLIGATORIU de un cadru didactic. Nu se concurează la individual şi nici în echipe mixte.

Inscrierile: Se fac în ziua concursului direct la locul de disputare a acestuia de la ora 08:45 până la ora 09:45, cadrul didactic însoţitor urmând a prezenta TABELUL NOMINAL cu elevii echipei reprezentative a şcolii (numele şi prenumele, clasa, data naşterii, CNP, viza medicalã trecutã pentru fiecare elev).

FIECARE ELEV TREBUIE SĂ AIBĂ ASUPRA SA CARTEA DE IDENTITATE.

Pentru o mai buna organizare a timpului in ziua concursului este de dorit este ca prezenţa să fie confirmată până în data de 14.12.2016 (inclusiv) la adresa de email: [email protected].

Avem rugămintea de a specifica în mesajul de confirmare municipiul ales pentru a concura, Roman sau Piatra Neamţ.
Elevii nu vor fi primiţi în sală, pentru a concura, decât dacă vor purta echipament sportiv (obligatoriu pantof sport). Echipele trebuie să se prezinte în tricouri identice.

Pe tabelul de înscriere nu vor fi trecuţi mai mult de opt elevi.
TABELUL NOMINAL VA FI SEMNAT DE DIRECTOR ŞI CADRUL DIDACTIC ÎNSOŢITOR, AVÂND ŞI ŞTAMPILA UNITĂŢII DE ÎNVĂŢĂMÂNT PE CARE O REPREZINTĂ.
Cadrele didactice care însoţesc echipele trebuie să prezinte organizatorilor procesul verbal de protecţia muncii semnat de fiecare elev, hârtia respectivă urmând a rămâne la dosarul competiţiei.

D.M.B.
PUBLICITATE