Neamț: Cinci incedii stinse de pompieri în acest weekend (18-20 august)

Sâmbătă, 19.08.2017, la ora 12:11, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuință din comuna Vînători Neamț, sat Vînători. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 6 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț.
În urma evenimentului au ars: 1 ușă lemn, articole vestimentare. S-au deteriorat pereții dintr-o cameră .
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,scurgeri de materiale combustibile”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sâmbătă, 19.08.2017, la ora 19:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în municipiul Piatra Neamț. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 5 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars cca. 250 mp miriște.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.

Sâmbătă, 19.08.2017, la ora 19:56, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la anexele unei gospodării din com. Alexandru cel Bun, sat Bistrița. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 6 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars: 12 mp acoperiș, 7 mp sufit și 2 ml coamă acoperiș .
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

Duminică, 20.08.2017, la ora 10:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu într-un apartament din mun. Piatra Neamț, str. Izvoare. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 10 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj EPA din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului a ars parțial salteaua recamierului din cameră.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Duminică, 20.08.2017, la ora 16:51, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în localitatea Dumbrava Roșie. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 5 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars circa 3000 mp vegetație uscată.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.

PUBLICITATE