Neamț: Cercetat pentru tentativă de omor. Ar fi dat intenționat cu mașina peste iubita lui

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor după ce ar fi dat, intenționat, cu mașina peste concubina lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În primă fază, polițiștii au fost sesizați pentru un accident rutier. Ulterior, cercetările au fost extinse și se ia în calcul infracțiunea de tentativă de omor. Cei doi ar fi avut o altercație în stradă, pe raza localității Săbăoani (ambii sunt din Săbăoani). Ar fi efectuat manevra de mers înapoi, lovind-o pe tânăra care se afla în spatele mașinii. Victima a fost transportată la spital.

Tînărul a fost pus sub acuzare pentru săvîrşirea infracţiunii de tentativă de omor, fiind reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat magistraţilor de la Tribunalul Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Conform monitorulneamt.ro, cei doi aveau o relaţie de mai mult timp pe care nu au oficializat-o încă. Împreună au şi un copil minor, însă în timp relaţiile s-au depreciat, iar femeia intenţiona să-l părăsească pe tînăr. S-ar fi certat din acest motiv, miza conflictului fiind de fapt copilul pe care femeia ar fi intenţionat să-l ia cu ea.

Mai multe puteți citi – AICI

PUBLICITATE