Neamț: CEC Bank va închide agenția din comuna Borlești începând cu luna martie 2018

Agentia CEC Bank din comuna Borlesti va mai functiona o perioada limitata, incepand din data de 9 ianuarie 2018 si pana la finele lunii februarie 2018. – informează reprezentanții băncii după ce luni, 8 ianuarie, au închis din senin și fără să anunțe pe nimeni agenția din Borlești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ulterior, clientii agentiei vor putea efectua operatiuni la oricare dintre cele 31 de unitati CEC Bank din judetul Neamt, cea mai apropiata fiind Agentia Roznov. 

Precizam faptul ca  deciziile privind desfiintarea si/sau relocarea unor unitati CEC Bank se iau in baza unor criterii riguroase privind potentialul de piata, perspectivele de dezvoltare si rezultatele economico-financiare ale acestora.

In masura in care se vor concretiza noi oportunitati de business pe piata locala, vom lua masurile necesare pentru identificarea celor mai adecvate solutii pentru locuitori si mediul de afaceri local. – notează un comunicat CEC Bank

Nota bene: Răspunsul băncii vine după aproximativ mai bine 24 de ore de când am încercat să obținem un punct de vedere. Ba mai mult, am fost asigurați că cel târziu în această dimineață vom avea reacția lor. Bineînțeles, la CEC Bank seriozitatea nu există iar după ce tot noi am insistat, am primit un mail (după ora 15:00). 

PUBLICITATE