Neamț: Căutat pentru mai multe infracțiuni rutiere, scos din maşină cu sprayul lacrimogen

Un tânăr din Neamț le-a dat bătăi de cap polițiștilor. Aceștia au reușit să îl scoată cu forța din mașină, după ce au folosit un tub de spray lacrimogen. Tânărul este cercetat penal pentru comiterea în mod repetat a aceleiași infracțiuni. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„În cadrul activităților operative desfășurate de polițiștii din Horia, un tânăr, cercetat în mai multe cauze de conducere fără permis, a fost depistat în trafic.

În fapt, ieri, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au oprit pe DN 2 un autoturism în care se afla pasager, un tânăr de 22 de ani, din localitate, căutat de polițiști pentru a fi audiat în cauze privind infracțiunile de conducere fără permis.

Chiar dacă, atât conducătorul acestui autoturism, un tânăr de 19 ani, cât și cel căutat, au refuzat să coboare din autoturism blocând portierele, polițiștii au reușit prin mijloacele specifice, preluarea și imobilizarea tânărului de 22 de ani, în vederea luării măsurilor legale.

Acesta a fost condus la sediul poliției, iar apoi a fost introdus în arestul I.P.J. Neamț pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere în mod repetat, faptele fiind comise în zilele de 8 septembrie 2017, 25 octombrie 2017 și 17 februarie a.c. ” – notează un comunicat al IPJ Neamț.

Conform unor surse, pentru că refuza să coboare din autoturism și a blocat portierele, polițiștii ar fi folosit spray lacrimogen.

PUBLICITATE