Neamț: Căruța nu era semnalizată în accidentul cu 6 victime. Șoferul, la un pas să fie linșat

Un accident groaznic a avut loc miercuri, 4 octombrie, în jurul orei 20:20,  pe DN 15 C la Oșlobeni (comuna Bodești).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, în timp ce un bărbat de 47 de ani din Bacău conducea un autoturism pe DN 15 C, direcția de deplasare Târgu-Neamț – Piatra-Neamț, a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală care nu era semnalizat corespunzător și care se deplasa în aceeași direcție de mers. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au constatat că între cei doi conducători s-a produs o altercație (șoferul autoturismului a fost agresat de către căruțaș) iar cercetările se desfășoară atât sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe cât și vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului au rezultat 6 victime: șoferul autoturismului și 5 persoane care se aflau în atelajul cu tracțiune animală(2 adulți și 3 copii) și care au fost transportați la spital. (vezi foto de la accident – AICI) După accident, şoferul şi soţia lui au fost la un pas să fie linşaţi de căruţaş şi rudele acestuia.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț:
– victimă sex masculin, 47 ani (șoferul de pe autoturism), diagnostic: TCC , plagă sprânceană (refuză transporul la spital);
– victimă sex feminin, 14 ani, diagnostic: traumatism bazin
– victimă sex masculin, 12 ani, diagnostic: traumatism coloană vertebrală
– victimă sex feminin, 14 ani, diagnostic: traumatism şold stâng
– victimă sex feminin, 32 ani, diagnostic: traumatism genunchi drept
– victimă sex masculin, 36 ani, diagnostic: TCC acut

video: observator.tv
PUBLICITATE