Neamț – Bărbatul căutat de poliţişti după ce şi-a incendiat soţia, s-a predat

Individul care şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc, s-a predat la un post de poliție din județul Neamț. Acesta va fi cercetat pentru tentativă de omor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

”În cursul zilei de astăzi (n.r. – 17 februarie), bărbatul s-a prezentat la un post de poliţie din judeţul Neamţ, probabil mustrat de conştiinţă. Urmează ca acesta să fie prezentat în instanţă pentru a fi pus în aplicare mandatul de arestare preventivă”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristian Ciocântă.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, din județul Neamț, i-a dat foc soţiei sale, sub ochii clienţilor şi ai celor doi copii. Înainte să îi dea foc soției, barbatul in varsta de 36 de ani a lovit-o pe femeie, apoi chiar acolo la masa unde erau împreună cu doi copii și mama ei, individul a incendiat-o. Totul s-a petrecut într-un fast-food din centrul oraşului Buhuşi. Imaginile incredibile au fost filmate de camerele de supraveghere (vezi articolul – AICI)

Conform informațiilor oferite de cei de la UPU a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, victima (S.M., 31 ANI, Izvoare) s-a prezentat cu arsură gr II-III pe față și mâini bilateral prin flacară. (A stropit-o soțul cu lichid inflamabil apoi i-a dat foc și a fost internată  la Chirurgie Plastică și Reparatorie)

 

PUBLICITATE