Neamț: Bărbatul care și-a înjunghiat familia a recunoscut. Vezi de ce a recurs la acest gest

Bărbatul din Neamț care și-a înjunghiat soția și socrii a fost prins de polițiști în această dimineață, 24 mai, în apropierea locuinței sale din localitatea Filioara, comuna Agapia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În jurul orei 9:00, individul se deplasa spre casă pentru a-și lua anumite lucruri, să se schimbe iar motivația lui a fost că voia să se predea organelor de poliție.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că a fugit în pădure și zilele astea a stat ascuns, dar după ce a realizat gravitatea faptei pe care a săvârșit-o, a ajuns la concluzia că e mai bine să se predea pentru că altă soluție nu exista.

În ce privește conduita lui, bărbatul a recunoscut tot. Susține că motivele gestului au fost certuri și conflicte mai vechi, o presupusă relație extraconjugală a soției dar și certurile cu socrii (relații care s-a deteriorat în ultima vreme).

Ancheta a fost preluată de procurorul criminalist Stelian Olteanu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, care aşteaptă rezultatele medico-legale pentru încadrarea faptei.

Mâine, bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

VEZI ȘI Neamț: Bărbatul care și-a înjunghiat familia a fost prins de polițiști

PUBLICITATE