Neamț: Bărbat găsit dezbrăcat și în stare de inconștiență, transportat la spital

În cursul dimineții de 25 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au primit o sesizare referitoare la faptul că o persoană de sex masculin este căzută pe marginea unui drum comunal de pe raza comunei Cândești. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani prezenta mai multe leziuni la nivelul capului și al corpului, fiind într-o stare de inconștiență. Bărbatul a fost preluat de către o ambulanță și transportat la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În momentul de față, polițiștii fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc incidentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Bărbatul a fost văzut consumând băuturi în exces la un bar din localitate, astfel se va lua în calcul și ipoteza ca rănile să fi survenit în urma căzăturii.

Conform unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț: 25.07.2017, ora 06:59, loc.Pădureni, pacient sex masculin, 45 ani, diagnostic: mărci traumatice, hipotermic, găsit dezbrăcat pe marginea drumului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu asistent medical după care a fost preluat si transportat de un echipaj cu medic la UPU P.Neamt.

PUBLICITATE