Neamț: Arest preventiv, 30 de zile, pentru „viteazul” care a amenințat polițiștii cu toporul

Polițiștii au reținut și introdus în arestul I.P.J. Neamț, un bărbat de 20 de ani, din Roman, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie și trei infracţiuni de ultraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cauză, dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie a fost reunit cu dosarul în care se efectuează cercetări faţă de acesta pentru comiterea a 3 infracţiuni de ultraj.

Pentru cele 4 fapte, în data de 6 mai a.c., Judecătoria Roman a dispus faţă de bărbat arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Neamţ.

În fapt, la data de 5 mai a.c., în jurul orei 13.30, bărbatul i-a sustras prin smulgere, unei femei de 23 de ani, din Ruginoasa, un telefon mobil în valoare de 1500 lei, în timp ce aceasta se afla pe o stradă din municipiul Roman.

Polițiștii l-au identificat imediat, iar în urma cercetărilor, l-au reţinut și încarcerat pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Neamț.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Pe timpul acțiunii de identificare, polițiștii au fost amenințați de bărbat cu acte de violență, acesta având asupra sa o secure, motiv pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, care a înregistrat dosar penal pentru ultraj.

Vezi și Poliţiști din Neamţ ameninţaţi cu toporul de un tânăr recent eliberat din închisoare

PUBLICITATE