Neamț: Apel pentru ajutorarea celor care au fost afectați de inundații, în acest weekend

Județul Neamț a fost afectat serios de ape în acest weekend. Viitura a afectat zeci de locuințe iar localnicii luptă să-și salveze bunurile ce au mai rezistat după ploi. (vezi ultimul raport – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform ultimului raport, 35 de persoane au fost evacuate în mai multe localități. În comuna Văleni, 8 locuințe au fost afectate (vezi raportul – AICI)

Deputatul Iulian Bulai a fost în Văleni și a făcut un apel la cei care îi pot ajuta pe cei care s-au ales cu grădinile și locuințele distruse

Astăzi trebuia să fiu în Parlament, dar am venit la Văleni, Neamț.
Viitura de sâmbătă seara a afectat zeci de locuințe. Astfel că zeci de localnici luptă să-și salveze bunurile ce au mai rezistat după viitură. Imaginile sunt mai grăitoare decât orice v-aș putea descrie eu.
Acum, mai mult ca niciodată, nemțenii trebuie să dea dovadă de solidaritate. Acești oameni au nevoie de ajutor, le-au fost distruse grădinile, iar curțile și locuințele sunt pline de nămol. Orice mână de ajutor este așteptată de localnici. Dacă vedeți acest mesaj și sunteți din apropiere, haideți să iî ajutăm pe acești oameni.
Vă rog să luați legătura cu domnul primar Gheorghe Murariu, din Valeni, la număr de mobil: 0765057880. El vă va spune care sunt urgențele și cum puteți ajuta.
Vă aștept să dăm speranță celor loviți de furia naturii! – a fost mesajul parlamentarului

PUBLICITATE