Neamţ: Ajutoare financiare şi materiale pentru familiile celor 9 victime ale accidentului din Viişoara

Familiile celor nouă victime decedate în accidentul rutier produs joia trecută, în localitatea Viişoara, vor primi ajutoare financiare şi materiale, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Neamţ, Adrian Niţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a precizat că ajutoarele au fost stabilite în funcţie de necesităţile fiecărei familii. Astfel, familiile victimelor din localităţile Făurei, Bârgăuani şi Podoleni vor primi, din partea Direcţiei Silvice, câte 6 metri cubi de lemn pentru foc.

Cei din Făurei vor beneficia de ajutor ce constă în material lemnos, căpriori, grinzi şi cherestea, pentru a putea ridica două case. În plus, tot pentru familiile celor din Făurei, Crucea Roşie donează 5.000 de lei, lenjerii, haine şi medicamente.

Inspecţia Socială a început anchete sociale la cele nouă familii, urmând să fie solicitate ajutoare financiare şi din partea Guvernului.

Reamintim că în noaptea de 4 spre 5 aprilie, un microbuz cu zece persoane a căzut în canalul de fugă al râului Bistriţa, din localitatea Viişoara.  (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE