Neamț: A ajuns în stare gravă la spital după un conflict în trafic

În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, au fost identificate persoanele, care în data de 06.12.2017 au agresat doi tineri de 21 și 28 de ani, din Valea Ursului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, din Ion Creangă, bănuiți de săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere, au fost reținuți de polițiști, imediat după depistarea și documentarea activității infracționale.

Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în seara zilei de 06 decembrie a.c., ar fi lovit doi tineri, în timp ce aceștia au oprit autoturismul cu care se deplasau pe drumul comunal din Valea Ursului, în dreptul atelajului hipo în care se aflau agresorii, cu care au intrat în conflict.

Persoanele au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, pentru luarea unei măsuri preventive faţă de aceştia.

Comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț:
06.12.2017, ora 17:25, Chilii – Roman, agresiune cu o victimă sex masculin, 28 ani, diagnostic: multiple fracturi bază de craniu, TCC cu PC prin agresiune, traumatism toracic, contuzii parietale, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat echipajului cu medic care a transportat victima la CPU a Sp. Municipal Roman; din CPU a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Cl. N.C. „N.Oblu” Iaşi;

PUBLICITATE