Neamț: A ajuns la spital după ce a intrat cu mașina sub remorca unui tractor

Un accident de circulație, cu victimă, a avut loc marți, 21 noiembrie, pe raza județului Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:00, pe raza localității Bălănești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, în timp ce un bărbat de 61 de ani din Horia conducea un autoturism pe DN 15 D, cu direcția de mers Piatra-Neamț – Roman, a intrat în coliziune cu remorca unui tractor agricol, condus, pe aceeași direcție de mers, de un bărbat de 31 de ani din Piatra-Neamț.

În urma incidentului a rezultat rănirea bărbatului de 61 de ani, care a fost transportat la S.J.U. din Piatra-Neamț unde a fost internat cu diagnostic: „TCC. TRAUMATISM COLOANA CERVICALA. TRAUMATISM PIRAMIDA NAZALA”.

Se pare că sistemul de iluminare al remorcii nu funcționa iar pietreanul poseda permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul pe care-l conducea în momentul producerii accidentului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii vor face cercetări pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducere cu permis necorespunzător categoriei vehiculului.

PUBLICITATE