Neamț: (Actualizare) Tânărul încarcerat nu are permis și era beat

Azi-noapte, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs de un tânăr de 17 ani, din Răuceşti. Acesta a condus un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Azi-noapte, poliţiştii rutieri din Târgu Neamţ au intervenit la un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări, a reieşit că un tânăr de 17 ani, din Răuceşti, a condus fără a poseda permis de conducere, un autoturism pe strada Ştefan cel Mare din Târgu Neamţ.

Acesta a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard. În urma evenimentului rutier a rezultat accidentarea uşoară a tânărului, care a fost transportat la spitalul din Târgu Neamţ.

Fiind testat alcoolscop conducătorul autoturismului, a reieşit că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi pentru infracţiuni la regimul rutier. – informează IPJ Neamț

PUBLICITATE