Neamț: Accident în zona Peco – „Ursuleți”. Victima, transportată la spital

Un accident de circulație, cu victimă, a avut loc miercuri, 15 noiembrie, în județul Neamț. Incidentul a fost anunțat în jurul orei 18:30, pe DN 15 (comuna Alexandru cel Bun), în zona Peco – „Ursuleți”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, conducătorul unui autoturism a surprins și accidentat un bărbat de 74 de ani din comună. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conform IPJ Neamț, conducătorul auto e un bărbat de 29 de ani din Pângărați. În timp ce conducea pe direcția de mers Piatra-Neamț – Bicaz, a surprins și accidentat un bărbat de 74 de ani care se afla în traversarea drumului (nu pe trecerea pentru pietoni). Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț:
15.11.2017, ora 18:16, Alexandru Cel Bun – P.Neamţ, accident rutier cu o victimă sex masculin (pieton), 74 ani, diagnostic: politraumatism prin accident rutier, TCC, traumatism membru inferior stâng, în obs. entorsă gamba stângă, preluat de un echipaj cu medic şi predat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ

PUBLICITATE