Neamț: Accident rutier cu victimă încarcerată. impact între un TIR și o autoutilitară

Un accident rutier cu victimă încarcerată a avut loc marți, 9 ianuarie, pe raza județului Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:30, la intrare în localitatea Traian (pe E85)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată și s-a solicitat intervenția echipei de descarcerare. La locul evenimentului s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu o autospeciala de descarcerare grea și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

Victima (un bărbat), a fost descarcerată, este conștientă, prezintă politraumatisme prin accident rutier. Victima este conducatorul auto al unei autoutilitare care a intrat in coliziune cu un autotren (TIR). Barbatul a fost predat unui echipaj SAJ prezent la locul evenimentului rutier. – informează ISU Neamț

Comunicatul IPJ Neamț:
La data de 9 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman, au fost sesizați despre producerea unui accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 42 ani, din Covasna, conducea o autoutilitară, pe DN 2, în afara localităţii Traian, nu ar fi păstrat o distanţă suficientă faţă de ansamblul de vehicule format dintr-un autotractor care tracta o semiremorcă, condus de un bărbat de 47 ani, din Roman, care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu semiremorca. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoutilitarei, care a fost transportat la Spitalul Municipal Roman, pentru acordare de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa foto: ISU Neamț / Facebook
PUBLICITATE