Neamț – Accident mortal, în această seară (2 noiembrie) pe E85


Un grav accident a avut loc în această seară, pe E85, în comuna Săbăoani. Din primele informații, un bărbat a accidentat mortal o femeie de 49 de ani în dreptul bisericii din satul Traian. Traficul este oprit în zonă iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În seara zilei de 02.11.2016, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN2, în interiorul localităţii Traian, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că, în timp ce un bărbat de 31 de ani, din Roman conducea o autoutilitară pe DN2(E85), având direcţia de mers către mun.Roman, a surprins şi accidentat mortal o femeie de 49 de ani, din Traian, care s-a angajat în traversarea drumului de la stânga spre dreapta sensului de deplasare al autovehiculului, pe trecerea de pietoni semnalizată şi marcată corespunzător. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. se arată în comunicatul IPJ Neamț

Am fost apelați chiar de șoferul care a făcut accidentul. Este vorba de o femeie, cu vârsta de 49 de ani, care a murit pe loc.
La fața locului a ajuns o Ambulanță, cu echipaj medical. Au fost executate manevre de resuscitare dar fără răspuns. A fosta declarat decesul.
Acum, la ora 19.20, traficul este oprit și se execută măsurătorile pentru completarea dosarului de urmărire penală.
Șoferul a declarat că a fost surprins de apariția femeii în fața mașinii și nu a putut să o evite. Trupul neînsuflețit a rămas la fața locului pentru cercetări
, a declarat ofițerul de serviciul de la Dispeceratul ISU Neamț pentru romanulfinanciar.ro

Vom reveni cu un comunicat al Poliției Neamț…

D.M.B.
PUBLICITATE