Neamț – Accident grav cu trei victime, astăzi (24 martie). A intervenit descarcerarea

Un accident grav de circulație a avut loc pe DN 2, astăzi (24 martie) în jurul orei 16:00, pe raza localității Săbăoani (în zona Castelul de Apă)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, este vorba de un impact frontal între două mașini, una dintre acestea fiind un Volkswagen Passat (NT – DKW, conform unor surse)

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț este vorba de un accident în care au fost implicate două mașini și a fost solicitată descarcerarea. Au fost trei victime dintre care una încarcerată (un italian). Toate cele trei victime au fost transportate la CPU Spital Roman.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că în timp ce un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Vrancea, conducea un autoturism pe DN 2, având direcția de mers dinspre Iași spre Bacău, în afara localității Săbăoani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula din sens opus, condus de o femeie de 42 de ani, din Trifești. În urma coliziunii celor două autoturisme a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, cât și rănirea unui pasager din mașina condusă de aceasta și a conducătorului auto din Vrancea.
În continuare se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat subinspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Medicul Oana Onu, directorul Medical al Spitalului Municipal de Urgență Roman:

„Femeia, de 43 ani, din Trifești, este policontuzionata, contuzie toraco-abdominala, contuzie forte bazin, contuzie umăr drept, fractură tibie si peroneu stâng, rămasă în ortopedie.

„Ceilalți doi bărbați, șoferul din Vrancea și pasagerul din mașina condusă de femeia din Trifești, prezintă contuzii la diverse segmente osoase. Sunt râmași in supraveghere in CPU.”

In data de 23.03.2017, politistii rutieri au intervenit pentru salvarea de vieti si fluidizarea traficului, in cazul  unui accident rutier produs pe DN 2, in afara localitatii Sabaoani.

Din primele cercetari, se pare ca in timp ce un barbat de 58 de ani, din Vrancea conducea un autoturism pe DN2, avand directia de mers Iasi-Bacau, datorita neatentiei in conducere, patrunde pe sensul opus de mers si intra in coliziune frontala cu un autoturism condus de o femeie de 42 de ani din Trifesti.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatoarei auto si ranirea celuilalt conducator auto si a unui pasager aflat in autoturismul femeii.

Conducatorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. – se arată în comunicatul Poliției Neamț

Sursa articol: romanulfinanciar.ro
Sursa foto: Radar Roman Oficial Facebook – Emanuel Măcincă
PUBLICITATE