Neamț: Accident cu victime, surprins de camere. 4 mașini implicate (4 noiembrie)

ACTUALIZARE:
Conform IPJ Neamț, inițial s-a anunțat că două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în schimb, la fața locului, polițiștii au stabilit că nu au fost victime, fiind implicate doar 3 autoturisme (TIR-ul nu a fost acroșat). 
S-a stabilit că un bărbat de 53 de ani, conducea un autoturism pe direcția de mers Roznov – Girov, la intersecția cu DN 15, neacordând prioritate de trecere unei autoutilitare care circula pe direcția de mers Girov – Piatra-Neamț, a intrat în coliziune. Autoutilitara a fost proiectată într-un autoturism care circula dinspre Dobreni spre Girov. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiin negative. Șoferul vinovat de producerea accidentului soldat doar cu pagube materiale a fost sancționat cu amendă și i s-a reținut permisul pentru o perioadă de 60 de zile pentru neacordare de prioritate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un accident de circulație, cu victime, a avut loc astăzi, 4 noiembrie, în județul Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12:45, în intersecția de la Căciulești (comuna Girov).

Din primele informații, furnizate de ISU Neamț, în accident au fost implicate 4 autoturisme, una dintre mașini, răsturnându-se.

Două persoane au avut nevoie de intervenția medicilor.

sursa foto: Facebook

PUBLICITATE